• kvk : 74995286
  • info@bijingridadministraties.nl

Startende ondernemer

Startende
ondernemer

Omdat ik zelf een startende ondernemer ben, weet ik precies wat u nodig hebt om uw onderneming verder te helpen.

Financiële administratie

Geen tijd, geen zin, geen kennis? Bij ons kunt u de verwerking van uw administratie nog volledig uitbesteden. Wij houden uw financiële administratie bij én verzorgen uw btw-aangiften.

Een gedegen administratie is van groot belang en als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie/boekhouding bij te houden en te bewaren. Tevens dient de financiële administratie als grondslag voor de informatie die aan de belastingdienst of bank wordt verstrekt moet worden.

Wij bieden een compleet administratief dienstenpakket, afgestemd op uw behoefte en wensen. Indien u zelf de administratie wilt verwerken in een (online) boekhoudprogramma kunnen wij u adviseren bij de keuze. Vervolgens kunnen wij uw administratie/boekhouding controleren en eventueel corrigeren.

    Kort samengevat:
  • Verzorgen van financiële administratie
  • Begeleiding en voeren van de administratie
  • Verzorgen aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting

Startende ondernemer

Een bedrijf begint met een idee. Dit idee hoeft niet complex te zijn, maar altijd een idee. Het is van belang dat dit idee zo goed mogelijke uit te werken.

Door eerst een ondernemersplan te schrijven. Zonder vraag naar jouw product of dienst, is er geen succesvol bedrijf. Een ondernemersplan kan ook nodig zijn voor het verkrijgen van startkapitaal voor jouw bedrijf.

Veel startende ondernemers kiezen voor het oprichten van een eenmanszaak, niet zo gek, wan na een bezoekje aan de KvK, ben je al gestart. Je kunt ook kiezen voor een andere rechtsvorm. Welke keuze is dan het beste voor jou en jouw bedrijf. De verschillen tussen rechtsvormen zijn nl. groot, vooral wat betreft belastingen en aansprakelijkheid van de eigenaar of eigenaren.