• kvk : 74995286
  • info@bijingridadministraties.nl

Over ons

Ingrid Oosterga

Waar anderen u niet verder helpen, kan ik dit wel!

maak kennis met mij

Mijn naam is Ingrid Oosterga. Ik ben eigenaar van Bij Ingrid Administraties. Mijn liefde voor het vak is vanuit huis uit meegegeven, mijn moeder werkte op een Accountantskantoor en volgde een opleiding die dit nog interessanter maakte. Na 30 jaar in loondienst en werkervaring op te zak te hebben, heb ik in 2019 besloten als zelfstandiger verder te gaan; Ik weet als geen ander hoe het voelt om de stap te zetten naar ondernemerschap

Ik heb een brede kennis van bedrijfsadministraties en belastingzaken voor zowel bedrijven als zzp’ers. In 2019 besloot ik om als zelfstandiger verder te gaan in de financiële dienstverlening.

Een jaarrekening of belastingaangifte verzorgen kan elk kantoor, maar wat ik net zo belangrijk vind, is het persoonlijke verhaal achter uw bedrijf. Als ondernemer moet u vaak snel schakelen en beslissingen nemen. Als het nu gaat om een complete administratie, de jaarrekening of uw belastingaangifte; mijn kantoor kan u in alle gevallen van dienst zijn.

Doorgaan waar andere stoppen

We zijn graag duidelijk over de kosten; Betaalbaar. U betaalt per maand een vast bedrag voor uw advies opmaat. Mijn motto is: waar anderen u niet verder helpen, kan ik dit wel!

Neem contact op

Heeft u nog vragen, onduidelijkheden óf wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!